Aalborg henter Ronan Quemener tilbage

Foto: Jan Korsgaard

En af de bedre målmænd, der har spillet i den danske Metal Liga de seneste sæsoner, vender tilbage til dansk ishockey og sin tidligere klub. Aalborg henter Ronan Quemener tilbage fra fransk ishockey, hvor franskmanden afsluttede denne sæson i Bordeaux. 

Det skriver Aalborg Pirates i en pressemeddelelse med følgende pålydende:
– Vi er utrolig stolte af, at vi har kunnet lokke Ronan tilbage til Aalborg. Han var en mirakelmager i målet forrige sæson, hvor han var i Aalborg. Han kender stort set alle omkring holdet, og det vil ikke tage ham lang tid til at vænne sig til omgivelserne. Ronan vender hjem, siger sportschef Ronny Larsen med et smil på læben.
 
30-årige Ronan spillede forrige sæson i Aalborg, hvor han blev betegnet som en af ligaens bedste målmænd og det var med tungt hjerte, at vi måtte lade ham smutte til en anden stor liga før sidste sæson. Han havde en af ligaens bedste redningsprocenter i sæsonen 2016/17.

– Aalborg Pirates har over de sidste sæsoner bevidst, at vi er en særdeles god platform at udvikle spillere og gøre dem klar til større udfordringer. Et forhold vi er stolte af ligesom vi betragter det som et stort cadeau, når de vender tilbage. Det må være et kvalitetstempel af det projekt vi har gang i, udtaler adm. direktør Thomas Bjuring.