Aalborg henter Peter Quenneville

Foto: Jan Korsgaard

“Pistol Pete” kaldte de ham sidste sæson i Aalborg, og ikke helt uden årsag, for Peter Quenneville var både statistisk og visuelt en af de spillere, der skød allermest i Metal Ligaen.

I denne sæson har han uden større succes spillet i Pardubice i Tjekkiet og SaiPa i Lappeenranta i Finland, og nu vender Peter Quenneville tilbage til Aalborg for at forstærke det nordjyske angreb.

Her har han for længst bevist, at han kan levere varen. I fjor blev det til 49 point i 45 grundspilskampe og tre point i slutspillets syv kampe.

Vi kender Peter, og vi ved, hvad vi får i ham, og han ved, hvad vi forventer os af ham. Vi får en spiller ind på holdet, der er sulten efter succes, hvilket man ikke må undervurdere i ishockey. Peter besidder et godt og præcist skud, der kan bruges både i fem mod fem-spillet, men især i overtallet, hvor det giver os flere muligheder, siger sportschef Ronny Larsen i en pressemeddelelse.

Direktør Thomas Bjuring kalder købet en tidlig julegave.

– Vi er ramt længerevarende skader på de offensive pladser, og derfor er det naturligt, at den sporslige sektor har ytret ønske om forstærkninger. Uanset hvor meget det dog giver mening, skal der penge til og vores budget er brugt for indeværende sæson. At en gruppe bestående af gode og loyale sponsorer har løftet den samlede økonomi til at hente Pete, er i sandheden en julegave, siger han.