Aalborg håber på at forlænge med Jens Nielsen

Foto: Jan Korsgaard

Aalborg Pirates har endnu ikke træneren på plads for den kommende sæson, men Pirates-ledelsen har været uhyre tilfreds med Jens Nielsens præstationer i den forgangne sæson. Derfor har det absolut førsteprioritet for Aalborg at beholde Jens Nielsen i den kommende sæson. Det skriver Nordjyske i dag.

– Der skal ikke være nogen tvivl om, at Jens Nielsen stadigvæk er vores førsteprioritet, og vi er i dialog med ham, siger Pirates-direktør Thomas Bjuring til avisen – og henviser ligeledes til, at den nordjyske klub stadig er i en slags opbygningsfase efter den masterplan, som blev lanceret i fjor.

– Vi vil gerne have, at store dele af holdet udgøres af vores egne Aalborg-folk. De unge er blevet bedre og har fået mere hår på brystet, men de skal stadig suppleres med udenlandske profiler, som skal være med til at løfte dem, siger Thomas Bjuring til Nordjyske.

Foreløbig har Aalborg kontrakt med Oliver Anker Christensen, Oliver Gatz Nielsen og Lasse Jul Korsgaard for den kommende sæson, men Thomas Bjuring erklærer overfor Nordjyske, at der er flere nyheder om spillere på vej i den kommende uge.