Aalborg fortsatte sejrstogtet i Herlev

Foto: Bluelinemedia.dk

Herlev Eagles-Aalborg Pirates 0-4 (0-1,0-1,0-2) Aalborg Pirates har taget 30 af 33 mulige point i de seneste 11 kampe i Metal Ligaen og har i samme drive vundet Metal Final4.

Nordjyderne har sikker hånd på vej mod andenpladsen i grundspillet og kunne ikke stoppes i aften i Herlev, hvor det blev til en stensikker 4-0-sejr til gæsterne fra Nordjylland.

Aalborg begyndte ellers ishockeydagen med problemer med bussen og kampen blev forsinket et kvarter. 480 tilskuere var i Ørneborgen i aften, og kunne se en ganske jævnbyrdig første periode med et enkelt mål. Det var Oliver Anker Christensen, der styrede en puck i kassen kort før første pause.

Evan Mosher stod en fin kamp i Herlev-buret, men kunne ikke forhindre kampens andet mål. Det var Clay Anderson, der scorede for tredje kamp på stribe. Denne gang i overtal.

Hjemmeholdet havde en god del overtal i anden periode, men kunne ikke udnytte powerplayspillet til en reducering. 

Ti minutter før tid scorede Mikkel Højbjerg det afgørende 3-0-mål for gæsterne, og to minutter før tid satte Peter Quenneville aftenens sidste mål i powerplay. 

Flittigst skydende for Herlev var Thomas Søndergaard og Frederik Bjerrum med fire skud hver, men det var altså ikke nok for Eagles, der alligevel kom et skridt nærmere playin med Gentoftes sejr over Hvidovre. 

FACEOFF.DK kunne desværre ikke være til stede i Herlev i aften. Referatet baseret på fakta fra kampen i Herlev Skøjtehal.