Aalborg får Bentax Kaffe som arenasponsor

Foto: Daniel Pullen / Bluelinemedia.dk

Der bliver god kaffe på kanden til ishockey i det nordjyske i den kommende sæson, hvor Bentax Kaffe nu bliver arenasponsor. Dermed skifter navnet på Aalborg ismekka fra Cool East Arena til Bentax Isarena. 

– Vi nyder stor succes i store dele af landet, men er relativt ukendt på vores nordjyske hjemmebane. Det skal der laves om på! Vi vil rigtig gerne vise nordjyderne, hvad vi kan indenfor kaffe og kaffeløsninger. Så fra sæsonstart står Bentax for al kaffe og cafédrikke som serveres til Pirates fans og spillere. Aalborg Pirates skal selvfølgelig også have deres helt egen kaffe: Pirates Roast. Vi er ret sikre på at det bliver et hit.” udtaler Mette Kaarsberg fra Bentax.

– Ishockey er i den grad kommet tilbage til Aalborg gennem de sidste to sæsoner, og vi oplever en stigende interesse for vores kampe. Vi prøver hele tiden at forbedre oplevelsen for vores fans og derfor er det glædeligt, at vi kan tilbyde dem kvalitetskaffe og samtidig præsentere en ny arenasponsor – siger administrerende direktør hos Aalborg Pirates, Thomas Bjuring

Den nordjyske vækstvirksomhed Bentax er en af landets førende virksomheder i kaffebranchen. Virksomheden har gennem en årrække specialiseret sig i at levere højkvalitets kaffeløsninger til kæder, caféer, restaurationer og arbejdspladser over hele Danmark. Med fokus på kvalitetsudstyr, højt serviceniveau og nøje udvalgte råvarer arbejder Bentax ud fra devisen, at ”Alle fortjener en god kop kaffe”. Med etablering af eget risteri i 2018 har nordjyderne også fået et kafferisteri.

Bentax har 52 ansatte, hovedsæde i Svenstrup og kontor i Hvidovre.