Aalborg-dreng vender næsen hjem

30-årige Daniel Villadsen vender hjem til Aalborg, hvor hans karriere startede for en del år siden. Han kommer til Aalborg med mesterskaber i bagagen fra sin tid i SønderjyskE, og han vender nu tilbage til den klub, hvor han begyndte med ishockey for 24 år siden.

– Valget faldt på Aalborg Pirates af flere årsager. Jeg har haft et par gode snakke med Ronny (Larsen) og Thomas (Bjuring), hvor de fortalte om klubbens strategiplan og fremtidsplaner – samt lidt om hvilken rolle de så mig have på holdet. Efter 9 fantastiske år “ude” i 4 forskellige klubber følte jeg også, at nu ville jeg gerne hjem og være tættere på familie/venner. Man har vel altid gået med tanken om at vende hjem og slutte ens karriere, hvor det hele startede for 24 år siden, da man trådte i et par skøjter for første gang, siger Daniel Villadsen.

Daniel Villadsen kommer til Aalborg med en stor portion erfaring, som han kan viderebringe til de unge spillere. Han har spillet knap 450 kampe i den danske liga.

– Jeg synes, det er et super spændende projekt, der er startet her i Aalborg Pirates. Jeg glæder mig utrolig meget til at være en del af det. Min forventede rolle, på et ungt Pirates hold, er som en af de ældste (muligvis den ældste) at tage en masse ansvar, gå forrest, udvise overblik og ro i pressede situationer, dele ud af min rutine og erfaring, slutter Daniel Villadsen.

Daniel Villadsen har fået kontrakt for den kommende sæson, hvor han kommer til at spille med nummer 7.