Aalborgs anden udesejr i træk

Gentofte-Aalborg 1-2 (0-1,1-1,0-0) Aalborg Pirates har i den grad fået vind i sejlene på udebane, hvor det efter adskillige nederlag – og endda store af slagsen – i aften blev til den anden udesejr på stribe. Nordjyderne vandt 2-1 over Gentofte Stars og det er dermed aalborgensernes fortjeneste, at spændingen bliver holdt ved lige i bunden af Metal Ligaen.

Aalborg Pirates har selv otte point op til Gentofte Stars på ottendepladsen, men har spillet en enkelt kamp færre, og dermed kan aalborgenserne nu snuse til den kamp om den sidste slutspilsplads, der synes at blive intensiveret.

I aften spillede Aalborg en god første periode, men gæsterne havde heldet med sig, da et skud gik fra Gentofte-keeper Seppänen og ud på en af hjemmeholdets backs. Niklas Svensson blev noteret for nordjydernes åbningsmål.

Gentofte manglede til aftenens kamp Christopher Nielsen og Mathias Rugholm og havde yderligere tilføjet Jeff Terminesi og Mads Linke til skadeslisten. Cody Kunyk er nu definitivt erstattet Francis Verreault-Paul, der i aften ikke kunne sætte samme aftryk som i sin debut.

Verreault-Paul var dog på isen i powerplay, da Lauri Kärmesniemi flot satte et håndledsskud i kassen til 1-1 i powerplay. Kort efter var Gentofte igen i powerplay, men i stedet for scoring, fik Jeppe Jul Korsgaard vristet sig fri og scoret til 2-1 i undertal.

Stars pressede i tredje periode, men blev også mødt af en dygtig aalborgensisk defensiv, der synes skærpet i styrke på det seneste. Ifølge reportagen på Gentoftes Facebook-side var Dominik Kadura meget tæt på et straffeslag i kampens slutfase, men blev i stedet seks mod fire med målmanden ude i de sidste minutter.

Aalborg holdt stand og med Kodal, Frederiksen og Thode lykkedes det for rækkens bundhold at holde stand de sidste minutter og dermed sikre vigtige tre pinde.

Faceoff-online.dk kunne desværre ikke være til stede i aften i Gentofte. Reportagen er baseret på Gentoftes liveupdate og kampreportage på klubbens Facebookside.