A-landsholdet: Danmark-Norge afbrudt på grund af dårlig is

Vojens Efterskole
Foto: Jan Korsgaard
Vojens Efterskole

Der er uheld med isen i denne sæson ude i den store verden, når Danmark er på besøg. 

320×360 artikel

I Polen fik både Danmark og Norge en kamp afbrudt på grund af dårlig is tidligere på sæsonen, og i aften kunne de to hold ikke gennemføre kampen o Klagenfurt i Østrig. Der var blød is og “hul i isen” i begyndelsen af tredje periode ved norsk føring 4-3.

Lige nu afventes et sent direktoratsmøde i forhold til det videre forløb af turneringen, skriver Ishockeylandsholdets Facebook-side. 

Danmark begyndte kampen fremragende. Efter tre minutter scorede Morten Jensen sit første landskampsmål assisteret af Felix Scheel og i tiden 6:40 fungerede den danske powerplay glimrende, da Morten Madsen satte 2-0-målet assisteret af Thomas Spelling og Markus Lauridsen. 

10 sekunder efter kom den norske reducering, men Søren Nielsen satte trumf på i tiden 7:58. Glimrende første periode af danskerne, der dog måtte se kampen vende i en fart i anden periode. 

Norge scorede tre gange på blot to minutter og 11 sekunder og bragte sig foran 4-3 på mål af Michael Haga, Sondre Olden og igen Michael Haga, der scorede sit tredje mål og dermed fuldendte sit hattrick.

Men kampen blev altså ikke fuldført. To gange dårlig is på en og samme sæson – ganske utroligt.