Game center: Rungsted-Rødovre

Foto: Jan Korsgaard

Før kampen: Det er slaget om det sjællandske mesterskab i aften i Saxo Bank Arena, hvor Rungsted Seier Capital møder Rødovre Mighty Bulls. En klassiker og ganske interessant, at Rungsted faktisk kan nå at hente Rødovre i tabellen.

Jesper Duus’ mandskab var en tredjedel inde i sæsonen helt oppe at snuse til top to-tre stykker, men er siden falmet temmelig kraftigt.

Tager mad de sidste 15 kampe alene har Rødovre kun taget 16 point og har været det ottendebedste mandskab i den periode – kun med et point mere end Gentofte Stars og langt op til Rungsteds 25 point i samme periode. Derfor kan de to hold altså bytte plads i aften.

Spørgsmålet er selvfølgelig, hvor alvorligt de to holds ledelser tager kampen. Er det reelt slaget om sjettepladsen og Sjælland eller bare en opvarmning til slutspillet.

For en enkelt tilskuer i hallen bliver oplevelsen ekstra god, for man kan som tilskuer vinde rådigheden til en gedigen Mercedes i 14 dage. Slet ikke så tosset.

Hold øje med: Nikolaj Rosenthal spillede en fin kamp i Frederikshavn og netop som forudset her på Faceoff, synes han på vej mod slutspilsformen. Emil Oliver Christensen spillede et fint U20-DM. Kunne han tage sin U20-form med over i Metal Ligaen.

Holdene: Rødovre fik Ridderwall tilbage fredag, men hvordan står det til med Nikolaj Krag-Christensen, Martin Højbjerg og Mike Rådde? Rungsted mere eller mindre fuldt hold i fredags, hvor det blev til den uventede 4-3-sejr i Vendsyssel