Nikolaj Zorko fortsætter endnu en sæson i Rødovre

Foto: Jan Korsgaard

Rødovre Mighty Bulls og Nikolaj Zorko har sat underskrifter på en kontraktforlængelse, der gælder for den kommende sæson.

Det skriver Rødovre-klubben i en pressemeddelelse. 

24-årige Zorko vendte før sidste sæson hjem til barndomsklubben efter et par gode sæsoner i Gentofte Stars:

– Det var ikke så svært at vende tilbage til Rødovre, da det føles som at vende hjem. Det har været rigtig dejligt at komme hjem til Rødovre igen og til de vante omgivelser. Jeg er glad for at forlænge aftalen med yderligere et år, da jeg har det godt her. Det var dejligt igen at spille foran vores vilde fans, og jeg kunne bestemt mærke, hvordan de bar os frem, fortæller han.

Nu kigger den energiske forward frem mod den kommende sæson:

– Jeg glæder mig til den kommende sæson, hvor vi allerede nu er i gang med at ligge grundstenene til den kommende sæson. Fysikken er et af de parametre, som vi kan skrue på, og som skal være med til at give os et større overskud i kampene. Desuden er jeg spændt på at møde den nye træner og ser frem til et godt samarbejde. Han kan sikkert være med til at udvikle os i den rigtige retning, og ved hvad det kræver for at skabe en vindermentalitet på holdet, i og med at han har vundet meget og oplevet mange succeser.

– Som sportsmand ønsker man hele tiden at forbedre sig, så jeg håber på, at vi sammen kan få skabt nogle endnu bedre resultater end sidste år, hvor vi viste gode takter. Vi har massere positivt, som vi kan tage med fra sidste sæson og ind i den kommende, og så har vi selvfølgelig også noget vi kan lære fra sidste sæson, som vi skal tage med og udvikle som hold i kommende sæson, for at skabe større resultater. Disciplin og fællesskab vil bære os langt frem mod bedre resultater, slutter han.

Nikolaj Zorko har spillet over 280 Metal Liga-kampe og er efterhånden en ganske rutineret spiller. De 175 af kampene er spillet for Rødovre Mighty Bulls.