Ludvig Adamsen med ny adresse – hårdtsatsende Tyringe kalder

Den danske back Ludvig Adamsen, der afsluttede sin sæson, da Hvidovre måtte trække sig fra Metal Ligaen, har fundet en ny station i  karrieren.

Adamsen skifter til den svenske Division I-klub Tyringe, der arbejder hårdt på at komme op i Allsvenskan i løbet af de kommende sæsoner 

– Efter min sidste sæson, hvor jeg var tilknyttet Medvecsak Zagreb i den østrigske liga og Hvidovre Fighters i den danske Metal Liga, og hvor begge klubber gik konkurs, så besluttede jeg mig for at den næste klub jeg skulle spille for har styr på økonomien, så jeg bare kan komme til at spille ishockey og udvikle mig, siger Ludvig Adamsen om skiftet.

– Da Tyringe tilbød mig en toårig kontrakt samt blive en del af et projekt, der over de næste år vil satse på at spille sig op i Allsvenskan, sprang jeg på med det samme. Jeg glæder mig helt vildt til at komme tilbage til Tyringe, hvor jeg som barn har været så meget på hockeyskole, siger den danske back. 

Ludvig Adamsen spillede en god del sæsoner i Nordamerika, hvor han leverede glimrende på næstbedste juniorniveau, inden han blev hentet til Herlev i 2017/18-sæsonen og siden skiftede til Herning. I sidste sæson var han en solid mand på Hvidovres blå linje, men fandt ikke en ny destination inden sæsonen sluttede. Nu venter Sverige som næste udfordring for Adamsen.