7-2: Tyskland gav U18-landsholdet en lussing

Skidt åbning for det danske U18-landshold i formiddag i Riga. Tyskland var modstanderen i den første kamp, og selv om tyskerne var uden Dominik Bokk, det absolut største tyske talent lige nu, så var det altså nok til at besejre Martin Struzinskis tropper ganske klart.

Tyskland vandt med hele 7-2 – et usædvanligt stort nederlag i forhold til “normalen” i ungdomsrækkerne, hvor de to nationer som oftest spiller ganske lige op.

Louis Brune og Yan Valenti gjorde det til 2-0 for tyskerne i første periode, og den tyske optur fortsatte med yderligere fire scoringer i anden periode.

Tyskernes scoringsfest kun afbrudt af en dansk William Nistrup-reducering til 1-3 i det 33. minut, men det var slet ikke nok til at bringe de rød-hvide ind i kampen. Tyskland var en niveau over modstanderen i dag og skøjtede og passede bedre end de rød-hvide.

Tyskerne var foran med hele 6-1, da Philip Schultz i slutningen af anden periode fik reduceret på en pasning fra Victor Cubars i et dansk powerplay. 

Louis Schinko afsluttede tyskernes fest med sin 7-2-kasse i tredje periode og blev kåret til bedste tyske spiller. Oliver Kjær blev bedste dansker. 

I fjor blev tyskerne nummer fem i Division IA-VM. Noget tyder på, at de ønsker en vis revanche i 2018.