Game center: Odense-Frederikshavn

Før kampen: En enkelt match i aften i Metal Ligaen, hvor Odense Bulldogs tager imod Frederikshavn White Hawks i en ganske interessant match up. Fynboerne møder for første gang et af de formodede tophold på hjemmebane, mens Frederikshavn traditionelt har svært ved at tage point i Bryggeriet Vestfyen Arena.

Nordjyderne kommer til Odense med selvtillid efter et flot comeback mod Rødovre tirsdag aften. I kampens slutfase lykkedes det til syvende og sidst for et hårdt kæmpende White Hawks-hold at få hul på Rødovre-keeper Stefan Ridderwall, der ellers havde stået en fremragende kamp i gæsternes mål. Nordjyderne har i øvrigt kun lukket ni mål i de første fem kampe, så den altid så vigtige defensiv ser ud til at stemme.

Christian Larsen fik Frederikshavn-debut tirsdag aften i målet, men mon ikke George Sørensen er tilbage på kassen i aften, hvor White Hawks naturligvis skal forsøge at få fat i hurtige folk som Dale Mitchell og Rasmus Bjerrum, der er nøglen til Odenses gode omstillinger.

– Vi havde en off-night og skabte ikke meget. Vores målmand (Tad Galansky, red.) holdt os inde i kampen i første periode. De vandt på vores fejltagelser, siger Odense-træner Brad Gratton til Fyens Stiftstidende.

– Nu må gutterne vise karakter i næste kamp. Hvis man ikke er fokuseret, så taber man, lyder det.

Holdene: Frederikshavn har haft Christian Chapman og Mads Larsen ude de seneste kampe, mens Mathias Bau stadig ikke er blevet klar. Der meldes ikke om væsentlige skader hos aftenens hjemmehold.

Hold øje med: Svenske Jacob Dahlström er en mand, der skal holdes øje med, lyder bulletinerne fra Frederikshavn. Han har hidtil imponeret med solidt spil over hele banen. Hos Odense stod målmand Tad Galansky en stærk kamp trods nederlaget på 1-4. Han havde flere gedigne redninger og kunne knapt lastes for fynboernes nederlag.