Game center: Gentofte-Herlev

Før kampen: Fire kampe i aften i Metal Ligaen med Gentofte Stars mod Herlev Eagles som den absolut mest vitale. Endnu et hold kommer nemlig på pointtavlen, og Herlev har erkendt defensive problemer ved at hyre Hvidovres rutinerede Christian Vaagensø for at supplere op.

Hos Herlev håber man, at han er klar i aften.

– Jeg savner selvfølgelig at spille hockey på højeste niveau og samtidig har jeg et rigtig godt forhold til Morgan (Persson), som jeg også havde som assisterende træner i Rødovre, siger Vaagensø.

– Jeg har ligeledes kun hørt godt om Linus (Fagemo, cheftræner). Så da chancen bød sig, var jeg ikke i tvivl. Jeg har spillet I Herlev tidligere og ved hvor gode forholdene er for spillere, samt hvor mange ildsjæle der er i klubben. Jeg glæder mig til at komme i gang og forhåbentlig kunne bidrage til at sejrene begynder at komme, lyder det fra backen, der skal spille med nummer 2.

Herlev har haft både Adrian Saxrud, Dennis Bozic, Mathias Stenild ude – og senest røg også Benjamin Mauritzen.

Holdene: Backsituationen er som ovenfor skitseret kritisk hos Herlev, der altså håber på, at Vaagensøs papirer går i orden inden i aften. Der synes ikke at være meldinger om væsentlige problemer hos Gentofte, der kommer med hele kavaleriet af sammenbragte folk.

Hold øje med: Jamen, hvad sker der med Herlevs angreb? Ikke et eneste mål i tre kampe. En helt elendig og historisk dårlig statistik, uanset hvordan man vender og drejer den. Gentoftes Cody Kunyk og Roberts Jekimovs kom i gang i Vojens i fredags og kan være dem, der skal stikke ud i det vigtige opgør i aften.