6-2: Herlev millimeter fra billetten til playin

Foto: iShoot.dk

Mon ikke Herlev Eagles på en eller anden måde håber, at Odense Bulldogs ender med at dumpe ned på syvendepladsen og rammer ørnene i playin?

I hvert fald vandt Herlev i dag for tredje gang i sæsonen over fynboerne på hjemmebane, og hvor det i de tidligere to matcher var jævne kampe, vandt Herlev i dag klart: 6-2 blev slutresultatet til hjemmeholdet i Ørneborgen.

Lynstart på kampen med tre mål inden for de første minutter. Første bragte Yannick Vedel Odense foran i powerplay efter 2:19, men inden det fjerde spilleminut havde Herlev bragt sig foran 2-1. 

En sejr i dag kunne bringe Herlev ind i playin med stor sikkerhed og derfor lunede scoringerne af Thomas Søndergaard og Mathias Thinnesen.

3-1-kassen blev sat ind i slutningen af perioden, hvor Holden Anderson scorede – assisteret af Thomas Søndergaard. Det lunede hos hovedparten af de 420 tilskuere.

De Odense Bulldogs-supportere, der var taget med, kunne i stedet glæde sig over, at den fynske supporterklub kunne fejre 25 års jubilæum. Meget mere var der ikke at juble over på fynsk denne eftermiddag.

Svenske Erik Johansson scorede til 4-1 kort før anden periodes udløb og afgjorde på den måde reelt kampen til hjemmeholdets fordel – en reducering af Frederik Sørensen kunne ikke vende billedet af kampen. 

Thomas Søndergaard var den helt store spiller i eftermiddag i Ørneborgen. 5-2-scoring og i alt fire point af frederikshavneren, der spiller en flot sæson i Herlev. Mathias Thinnesen blev også tomåls-skytte i dag med 6-2-målet.

Mon ikke der bliver serveret en rød bøf i klubrummet i aften i Herlev? Eagles har nu ni point ned til Hvidovre med fire kampe tilbage, og det betyder reelt, at Hvidovre skal vinde samtlige fire resterende kampe i grundspillet for at komme over Herlev, der omvendt skal tabe alt.

Selv om det teoretisk er muligt at vende billedet for Hvidovre, synes playin-ræset nu at være afgjort. 

Faceoff.dk kunne desværre ikke være til stede i dag i Herlev. Referatet på baggrund af kampfakta.