6-1: Herlev erobrede Hvidovre i cup-åbner

Herlev Eagles vandt sæsonens første betydende kamp med en Metal Liga-klub involveret og sikrede sig dermed adgang til kvartfinalen i Metal Cuppen. Ørnene tog den korte vej til Allan Villadsen Arena og vandt stensikkert med 6-1 over Hvidovre.

Tre af målene var signeret tidligere Odense-spillere, som netop er skiftet til Herlev før denne sæson. I fjor huserede både tomålsskytten Lukas Lundvald Nielsen og Mikkel Ankjær, der scorede en enkelt gang, på Odense reservehold i 1. division og begge kom altså godt fra start i den nye uniform.

Flotte 650 tilskuere var sultne på hockey og så Axel Hellquist, nyankommet fra Amager til Hvidovre, skabe håb for hjemmeholdet med en 1-2-reducering efter 35 minutter.

Kort før pausen scorede Dallas Maxwell Herlevs tredje mål, og da Sonny Hertzberg med sit første mål for Eagles gjorde det til 4-1 i gæsternes favør, var kampen vel reelt afgjort og Lukas Lundvald leverede derefter de to sidste Herlev-mål.

I øvrigt var det slovakiske Radomir Heizer, der åbnede scoringen for gæsterne, der vandt kampens skudstatistik med 25-17.