Division I: Gentofte har truppen klar

Foto: Jan Korsgaard

Gentofte Stars er tilbage i 1. division, og det er – som du kan læse her – med umådelig stor rutine i trænerduoen Per Holten Møller/Göran Karlström.

Tidligere i dag talte vi med Per Holten Møller og lod ham ridse Gentofte-truppen op. En blanding af tidligere Metal Liga-spillere, 1. divisionsfolk og helt unge spillere, der skal prøves af i seniorhockey.

Slovakken Marian Petroc har tidligere i karrieren spillet i den næstbedste række i sit hjemland, mens norske Benjamin Lie har været i Grums i Sverige og der spillet juniorhockey med en anden mand i truppen, Simon Bergsagel. Emil Birk Christensen kommer ind fra Herlevs Metal Liga-mandskab. 

Læg også mærke til den interessante målmandsduo. Christian Larsen er vendt tilbage fra Frederikshavn med masser af Metal Liga-hockey i benene, mens talentfulde Christian Elmose kommer ind fra Hvidovre.

– En god og bred trup, hvor vi kommer til at benytte alle spillere. Jeg må sige, at spillerne viser stor motivation og at der er rigtig godt tempo på træningen, siger Per Holten Møller til Faceoff.dk.

Gentofte-truppen ser således ud:

Målmænd:
Christian Elmose
Christian Larsen

Backs:
Emil Birk Christensen
Mikkel Svensson
Noah Samsøe
Magnus Ferslew
Gustav Hundevad
Carl-Gustav Schultz
Emil Birk Christensen
Victor Reese
Joshua Heerwagen
Benjamin Lie (Norge)

Forwards:
Jonas Veiby
Jeppe Klitgaard
Axel Rye Møller
Marian Petroc (Slovakiet)
Mads Linke
Nicolaj Ottosen
Simon Bergsagel
Emil Jepsen
Nicklas Jensen
Janus Andersen
Christian Hee Foss
Jesper Holsted
Rasmus Klokholm
Johan Eksing
Oliver Toft
Mathias Klitgaard
Marcus Winther