Mike Daugulis vender tilbage til Odense

Foto: Jan Korsgaard

En gammel kending vender tilbage til Odense Bulldogs i form af den efterhånden svært rutinerede canadier, Mike Daugulis.

Han har tidligere spillet to sæsoner i Odense, og har derudover både været i Herlev, Rødovre og Rungsted i sin danske karriere. Senest var han kaptajn for Herlev under holdets slutspilskampagne.

Nu skal han være med til at bygge fynboerne op igen.

– Jeg er virkelig spændt på at komme tilbage til Odense. Efter to sæsoner blev jeg virkelig forelsket i byen og alle de fantastiske mennesker. Jeg har fået en masse gode venner i Odense, som jeg stadig har kontakt med. Derudover har min kone et godt job i Odense, som hun elsker, så det passer os perfekt at komme tilbage hertil.

– Jeg ser frem til at blive en del af genopbygningen af holdet, og jeg er klar til at kæmpe med alt, hvad jeg har. Jeg glæder mig til træningslejren begynder og komme tilbage på isen med drengene.

Herudover er der skrevet kontrakt med Frederik Benjaminsen. Den 17-årige back kommer fra Esbjerg, hvor han også i perioder har været en del af træningen med de dobbelte danske mestre Esbjerg Energy. Frederik vil i Odense få muligheden for at blive en fast del af truppen og fortsætte sin udvikling.