NHL: DOBBELT-BØDKER i sikker Sharks-sejr

Foto: Dinur

Da spekulationerne om Mikkel Bødkers fremtid i San Jose – efter et par kampe på tribunen i begyndelsen af 2018 – var på sit højeste, kom han lige så stille tilbage i truppen og fik den nødvendige tiltro fra træner Peter de Boer.

Og nu er det efterhånden vanskeligt at se et Sharks-mandskab uden danskeren, der i nat scorede hele to mål i kampen mod Dallas, som San Jose vandt med sikre 5-2. Det skete efter en første periode, som San Jose fuldstændig dominerede og vandt 4-0.

Det var også her, Mikkel Bødker slog til. Efter et kvarter scorede han til 3-0, og det var endda assisteret af Jannik Hansen. Herligt. Hansen var med i opspillet, da Bødker til sidst kom ind i zonen og skød på mål. På vej ind til kassen ramte pucken en Dallas-forsvarer og snød Ben Bishop.

Det var Bødkers sæsonmål nummer 10.

Bare to minutter senere scorede Mikkel Bødker igen, da han bragte Sharks på 4-0 og dermed reelt afgjorde kampen. Danskeren var inde i powerplay, hvor han fik et stærkt oplæg fra Chris Tierney. Den satte Bødker perfekt op i forreste hjørne uden chance for målmand Ben Bishop, der forlod kampen efter målet.

Perfekte 20 minutter af Sharks, der stille og roligt kørte kampen hjem i de sidste 40 minutter.

Mikkel Bødker spillede 13:54 minutter, og har fundet ind i et godt samarbejde med Jannik Hansen og Chris Tierney i San Joses tredjekæde. Hansen spillede lige over 12 minutter og holder sig pt. langt fra tribunen.

Sharks er nu fire point foran Calgary Flames i slutspilskampen i Pacific Division.