Har Bødker omsider fundet melodien?

Foto: Dinur

Bedst som Mikkel Bødker krise var dybest, ramte den danske San Jose-angriber måske formen igen. I hvert fald har han scoret i de seneste to kampe og leveret point i de tre sidste kampe. Han har fundet en slags melodi i kæden med Joonas Donskoi og Logan Couture. 

Inden han igen kom ind på holdet, sad Mikkel Bødker ude som healthy scratch, og han siger til Mercury News – den lokale San Jose-avis – at det gav ham en slags “rystelse”, der betød, at han ihærdigt ønskede at komme tilbage på holdet. 

– Du ønsker aldrig at sidde ude og er altid ivrig efter at komme tilbage. Jeg ved, hvad jeg skal og kan. Jeg skal bare fortsætte med at levere, siger Mikkel Bødker. 

Og det med “at skulle levere” har været et krav fra træner Peter DeBoer til både Tierney, Donskoi og Bødker allerede inden sæsonen. De to makkere har allerede bevist, at de VIL ind i opstillingen, mens det har knebet gevaldigt for Mikkel Bødker i den første del 2017/18. Men nu har de tre fundet hinanden, og håbet hos Sharks er, at Bødker bliver trukket yderligere op af sine holdkammerater. 

Træner DeBoer vil ikke lægge sig fast ved kædekombinationen, siger han til Mercury News, men håber, at han omsider kan bringe det bedste ind hos Bødker. 

– Jeg håber det. Jeg ville elske at lade de tre gutter spille sammen i de næste tre sæsoner. Men det er spillerne selv, der beslutter, om det skal være tilfældet, siger San Jose-træneren. 

Mercury News slår fast og tager det forbehold, at Bødkers fremgang er kommet i to kampe mod et af de dårligste hold i NHL, Arizona Coyotes. 

San Jose spiller i nat ude mod Colorado Avanlanche.