400 tilskuere til “Slaget om Kalveboderne”

Amager Eliteishockey og Hvidovre Ishockey er efterhånden blevet rigtige rivaler i 1. division. Herlige kampe mellem de to klubber, der begge satser stenhårdt på at vinde landets næstbedste række. I aften var ingen undtagelse, for over 400 tilskuere var mødt op i “Hangaren” på Røllikevej i Kastrup, hvor gæsterne i dag tog det afgørende skøjtetag.

Hvidovre vandt en kamp i højt tempo med 3-2 på basis af en god start på kampen. To tidligere ligaspillere, Daniel Høhl og Rasmus Damgaard bragte gæsterne foran, inden det lykkedes for Stefan Schläger at reducere – også i første periode.

Amagers referat beretter om en stærkt spillende Casper Brokside i Hvidovre-buret, og et 3-1-mål på kontra af gæsterne. Fem minutter inde i tredje periode reducerede Sebastian Jarrov til 2-3. Amager gik på to kæder og pressede hårdt for udligning.

Brokside holdt skansen med en fremragende indsats i Hvidovre-målet, skriver Amager Eliteishockey, og dermed tog Hvidovre altså de vigtige tre point.

Amager bevarer andenpladsen i 1. division efter aftenens kamp, mens Hvidovre stadig kæmper nede omkring stregen til slutspillet – dog med flere kampe færre end de foranliggende hold.