Game center: SønderjyskE-Herlev

Foto: Jan Korsgaard

SønderjyskE-Herlev 1-0 (1-0,0-0,0-0)

SønderjyskE’s sæsonpremiere stod i Søren Stockfisch’ tegn. For sidste gang ærede man officielt den afdøde sportschef, der blev bisat i august efter en tabt kamp mod den ubarmhjertige kræftsygdom.

Søren Stockfisch blev mindet med stilhed, 4000 blå knæklys og mindefilm på storskærmen, og på den måde tog hjemmeholdets fans den perfekte afsked den populære person. Også Herlevs fans – i øvrigt rejst med TV2 SPORT’s fanbus viste Stockfisch respekt med et flot banner.

Se mindehøjtideligheden via Lokalavisen Haderslev her:

Derefter blev der spillet hockey. 4188 tilskuere var vidner til en intens kamp, der blev afgjort af en af de mere ukendte aktører hos SønderjyskE. Det var den unge back, Daniel König Hansen, der blev matchvinder med den enlige scoring.

Stor kamp af den nye sprællemand i Herlev-målet Aaro Peltonen, og skidt og stillestående powerplay af SønderjyskE i store perioder af mestrenes overtal.

– Det var en følelsesmæssig påvirkning, og i den forbindelse vil jeg gerne give min store respekt til Herlevs spiller og især Herlevs supportere, for den store gestus. Men selve kampen forløb, som vi egentlig gerne ville have den til, sagde SønderjyskE-træner Dan Ceman til klubbens hjemmeside efter kampen.

– Vi havde det meste af spillet, og kom egentlig også frem til chancerne, men vi manglede effektiviteten, især i vores powerplay. Det er klart noget vi skal arbejde med i de næste træninger. Men drengene viste god offervilje, de viste den desperation som jeg gerne ville ´have dem til, så alt i alt fik vi hvad vi kom efter, lød det fra Ceman.

Se interview med Daniel König Hansen her: