NHL: Pageau blev helten for Ottawa – fire mål i 6-5-sejr!

Ræk hånden op! Hvor mange havde før i går aftes hørt om Jean-Gabriel Pageau fra Ottawa Senators.

Nej, vel. Men i aftes hamrede Jean-Gabriel Pageau sit navn ind i historiebøgerne, da han scorede hele fire gange for Senators i et brag af en kamp mod NY Rangers.

Pageau leverede endda overtime-vinderen med sin 6-5-scoring og dermed er Ottawa foran 2-0 i serien mod New York-mandskabet, der nu er under tungt pres før hjemmekampene i Madison Square Garden.

Det var kort inde i anden overtidsperiode, at Senators kom af sted i en kontra. Pageau tog pucken op i venstre side og tre-fire meter inde over blå linje trak han pucken op bag Lundqvist i Rangers-målet. Den sad helt oppe i modsatte hjørne.

24-årige Pageau stod for 33 point i grundspillet og havde indtil nu blot et enkelt mål noteret i slutspillet.

I aftes dansk tid stod han ikke blot for det afgørende mål, det var også Jean-Gabriel Pageau, der stod for et vildt comeback. Ottawa var bagud 3-5 til der manglede 3:19. Pageau reducerede for hjemmeholdet, og udlignede også med en styring med blot 1:02 tilbage.

Sikke en nedtur for Rangers, der havde kommandoen over kampen i det meste af 60 minutters ordinær spilletid og endda scorede to gange i undertal tidligt i kampen.