VM: Jokerit-trio med Regin i spidsen melder sig klar til VM

Foto: Jan Korsgaard

Det er ikke længe siden den danske trio fra Jokerit Helsinki blev slået ud af KHL’s slutspil efter fire tætte kampe mod grundspilsvinderne fra CSKA Moskva, der endte med at vinde 4-0.

Til gengæld kan det danske landshold nu glæde sig over, at både Peter Regin, Oliver Lauridsen og Jesper B. Jensen har meldt sig klar til VM i maj i Tyskland og Frankrig – i Köln for danskernes vedkommende.

Det skriver TV2 Sporten i dag, der har talt med landstræner Janne Karlsson, der bekræfter de tre nøglespilleres deltagelse.

Ganske pudsigt bliver det for Peter Regins vedkommende første gang siden sidste VM i Tyskland – 2010 – at han kommer til at deltage i en VM-turnering for Danmark. Dengang endte de rød-hvide som bekendt i en kvartfinale.

– Det betyder virkelig meget, at vi får tilgang af en spiller med den kvalitet, som Peter har. Han er både en power play- og boxplay-specialist. Bare se på, hvor meget de har brugt ham i de momenter af spillet i Jokerit. Det er tegn på, at man er en storartet spiller, lyder det fra Janne Karlsson til TV2 Sporten.

Både Jensen, Lauridsen og Peter Regin var med ved OL-kvalifikationen i Minsk i september. De to backs var også med ved det seneste VM i Moskva, hvor Peter Regin måtte melde afbud på grund af en skulderskade og efterfølgende operation.