Division I: Hvidovre storsejrede mod decimeret Lions-hold

Et af de svært rutinerede mandskaber i 1. division, Hvidovre Fighters, tog i aftes imod den nye dreng i klassen, Copenhagen Lions. Og det blev en klar sejr til hjemmeholdet i Hvidovre, der ikke havde problemer med at lukke ned for gæsterne.

Hvidovre vandt med hele 8-2 hjemme over Lions, der dog formåede at holde 1-1 i første periode. Chris Hjort udlignede Rasmus Hansens åbningsmål kort før første pause, så stillingen var lige inden de midterste 20 minutter.

Der var dog ingen pardon i anden periode, hvor en håndfuld scoringer fra hjemmeholdet viste, at der var mere eller mindre klasseforskel mellem de to hold, som både cifrene i kampen og tabellen viser. Hvidovre er etter med 17 point for seks kampe, mens Lions har tre point for fem matcher.

Hvidovre lagde yderligere til med to scoringer i tredje periode, og Marcus Nilsson og Vincent Boukov kunne notere sig som dobbelte målscorere.

På hjemmeholdets Facebook ærgrede man sig dog over, at det var tredje gang i sæsonen, at en modstander – endda lokal – ikke kunne stille med tre fulde kæder. Copenhagen Lions havde 13 udespillere på kortet.

Hvidovre skriver:

Med sejren bringer Hvidovre sig tilbage på 1.pladsen i 1.division, men ovenpå den positive nyhed, er der også lidt malurt i bægeret. Eller måske snarere et udtryk for ærgrelse. Der har været spillet tre 1.divisionskampe i Allan Villadsen Ishockey Arena i denne sæson, mod Herlev, Rødovre og Copenhagen Lions, og ikke ét af holdene har været i stand til at stille tre fulde kæder.

Årsagerne kan være mange og forklaringerne gode, men det er alt andet end lige både sjovere og ikke mindst mere udviklende for alle, hvis modstanderne kan holde dampen oppe i 60 minutter. Det er svært med så få folk.