21-årig Toronto-draftet amerikaner til Aalborg

Vojens Efterskole
Vojens Efterskole

De forsvarende danske mestre fra Aalborg Pirates fortsætter med at bygge et solidt mandskab op til den kommende sæson. Det bliver ligeledes med 21-årige Jack Walker på holdet, skriver nordjyderne i en pressemeddelelse. 

Den 21-årige amerikaner kommer til Aalborg efter en flot sæson i ECHL for Rapid City Rush, AHL-erfaring og tidligere draftet af Toronto Maple Leafs tilbage i 2016, hvor han ramte ind som nummer 152 og i draftens sjette runde. 

– Jack Walker er en god skøjteløber med en god teknik, målnæse og et hurtigt håndledsskud. I WHL og ECHL har han flere gange vist prøver på sit stærke skud og sin flotte teknik, hvilket vi glæder os til at se udfolde sig i Aalborg, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Tidligere i karrieren spillede Jack Walker for Victoria Royals i juniorligaen, WHL, og blev altså i 2016 draftet af Toronto Maple Leafs. I sidste sæson leverede han 29 point i 40 kampe for Rapid City Rush i ECHL og spillede tre kampe i AHL for Iowa Wild. 

– Jack Walker er en sulten spiller, der kommer til Europa for at vinde titler og udvikle sig til en bedre spiller. Hans ankomst til Europa, vil
nogen mene er for tidlig, da talentet er til meget mere. Jack derimod er opsat på en europæisk karrierer og vi er stolte af at kunne tiltrække ham
til klubben, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Jack Walker slutter sig til Aalborg-truppen i starten af august og får nummer 9 hos Aalborg.