VIDEO: Molge klar til kvartfinalen i kæmpe russisk Junior VM for klubhold

Malmös Magnus Molge er som den eneste dansker repræsenteret ved World Junior Club Cup, som for øjeblikket spilles i russiske Nizhnekamsk under stor tilskuerbevågenhed – og stor bevågenhed i de russiske ishockeymedier.

Det er sjette gang World Junior Club Cup spilles, men første gang uden nordamerikansk deltagelse. Normalen er et amerikansk og et canadisk hold med, men det har arrangørerne ikke løftet denne gang. I stedet er det russiske og europæiske tophold på juniorniveau, og et af dem er Malmö, der har danske Magnus Molge med på holdet.

Malmö spillede for et par dage siden den  sidste puljekamp og tabte 0-1 efter straffeslag mod tjekkiske Sparta Prag. Det betød, at Molge – der endnu ikke er kommet på pointlisten – og holdkammeraterne sluttede på fjerdepladsen i en særdeles tæt pulje.

I dag spilles kvartfinalerne i turneringen, hvor Malmö såmænd sættes op mod de regerende mestre i KHL’s juniorliga, det meget stærke Lokomotiv Yaroslavl-hold.

I Nizhnekamsk er turneringen en kæmpe begivenhed, som det kan ses i denne video, som er en introduktion til turneringen, der også viser klip fra den stort anlagte åbningsceremoni.