Morten Madsen udnævnt til kaptajn i Karlskrona

Foto: Jan korsgaard

Endnu en dansk spiller har fået æren af at blive kaptajn i en af de store ligaer i Europa. Peter Regin er allerede KHL-kaptajn i Jokerit Helsinki, og i dag blev det offentliggjort, at Morten Madsen bliver kaptajn i sin nye klub i SHL, Karlskrona HK.

– Vi har diskuteret i lederstaben, hvilken type af holdkaptajn, vi ønsker, hvilke egenskaber personen skal besidde og valget faldt på Morten. Han har lang erfaring som kaptajn og assisterende kaptajn – både på det danske landshold og på de klubhold, hvor han har optrådt, siger træner Pelle Hånberg.

– Morten er en indpisker, en gut, som gør sit job hver dag, stiller høje krav til sig selv, men også til sine omgivelser. Vi fornemmer, at der er respekt for ham på holdet, og han føler selv, at det er en stor ære at bære C’et i den her sæson. Det føles rigtig godt med Morten som KHK’s kaptajn, siger Karlskrona-træneren.

Morten Madsen var egentlig på kontrakt hos Hamburg Freezers i denne sæson, men da klubben valgte ikke at søge licens, blev spillerne fritstillet og tvunget til at finde sig et nyt job.

Morten Madsen har tidligere boltret sig i den svenske liga, hvor han var assisterende kaptajn hos Modo Hockey.