Herning med nyt, offensivt ansigt

Herning Blue Fox tabte i lørdags den første testkamp mod Gentofte Stars med 2-3, og i virkeligheden er resultaterne af testkampene vel knap så interessante.

Mere spændende er det, at midtjyderne ifølge assisterende træner Lubos Pisar er klar til at lancere en mere offensiv spillestil i den kommende sæson – altså mere offensiv, end man tidligere har set Herning spiller under Todd Bjorkstrand, der de seneste mange sæsoner har stået for en stil med en tæt defensiv og hurtige omstillinger.

Det var nogenlunde samme stil, Mario Simioni også praktiserede på heden i sidste sæson.

– Vi vil gerne spille mere offensivt end vi tidligere har gjort, og det kommer til at tage tid at implementere. Vi lavede en del fejl, og dem blev vi straffet for, sagde Pisar til Herning Folkeblad efter kampen i Kvik Hockey Arena, der blev overværet af omkring 500 tilskuere.

– Vi kan ikke være tilfredse med at have tabt kampen, men spillerne lod til at have forstået budskabet om, hvordan Blue Fox skal spille i denne sæson. Fejlene, som koster os dyrt, skulle også gerne forsvinde hen over sæsonen, lød det fra den slovakiske træner.

Herning Blue Fox stillede med uden den nye canadiske center Jamie Johnson og den skadede back Rasmus Knudsen.