Kun Esbjerg kunne score

Der var smæk til Rungsted Ishockey i den anden kamp i Jubilæumscuppen i Kristianstad i Sverige. Rungsted, der i fredagens åbningskamp vandt 2-1 over værterne, tabte lørdagens kamp mod Tingsryd fra Allsvenskan med 6-0.

Erik Hjalmarsson, Tobias Kisum, Morten Green, Drew Schiestel og Michael Clemente sad over, skriver Rungsted Ishockeys Facebook-side.

Det betyder, at Tingsryd er på sejrskurs i turneringen med fem point. Derefter følger Rungsted og Kristianstad med hver tre point, mens IK Pantern ligger sidst med en enkelt pind.

Det er netop Malmö-klubben, IK Pantern, som Rungsted møder i sin sidste kamp søndag.

Aalborg Pirates havde heller ikke frygtelig meget at komme med i dagens kamp mod det svenske Division I-hold fra Troja-Ljungby, lyder bulletinerne fra det nordjyske. Pirates tabte 0-2 til svenskerne.

Kristian Kodal, Anders Thode, Frederik Jensen og Daniel Madsen sad ude for hjemmeholdet.

Endelig vandt Esbjerg med 6-4 i Helsingborg og blev dermed det eneste danske hold, der fik pucken over stregen i dag. Ingen bulletiner om Esbjerg-målscorere, men til gengæld slår Helsingsborgs træner Paul Andersson Ewerberg fast overfor den lokale avis, at gæsterne fra Danmark scorede samtlige seks mål inde foran kassen.