14-årig svensker scorede hattrick på 12 sekunder

Sikken en søndag for unge Filip Nyberg, der til daglig spiller for den lille klub Guldsmedshytte SK. Han scorede et rekordhurtigt hattrick for klubbens U15-hold i eftermiddag. 

På blot tolv sekunders effektiv spilletid førte han sit hold fra 2-0 til 4-0. 2-0 kom efter 5:56, 3-0 efter 6:01 og 4-0 efter 6:08 minutter. 

Ofret var modstanderne fra kombinationsholdet IFK Arboga, Fellingsbro/Frövi och Kungsör, skriver Hockeysverige.se, der citerer Nerikes Allehanda. 

– Jeg tænkte ikke så meget, men tænkte bare, at det var vildt, at det gik så hurtigt. Jeg har scoret hattrick på mindre end et minut tidligere, men aldrig været i nærheden af 12 sekunder, siger unge Nyberg til Nerikes Allehanda. 

 

Filip Nyberg og hans mandskab vandt kampen med 16-2 og spiller til daglig i Örebros-distriktets lokale U15-serie. Han har scoret hele 43 mål i 17 kampe, fører pointligaen suverænt med 62 point, og betegnes af sin træner Leif Svensson som en “naturlig målskytte”.

Det lyder som om coachen har, og mon ikke nogle af de større klubber snart begynder at tage fat i den farlige 14-årige knægt?