Galansky og Lauridsen fortsætter i Odense

Foto: Jan Korsgaard

Odense Bulldogs fortsætter med den samme målmandsduo som i den netop afsluttede sæson. Kontrakterne med både Tad Galansky og unge Andreas Lauridsen er netop blevet forlænget, skriver Bulldogs i en pressemeddelelse.

– Jeg har store ambitioner, og ser Odense som det rette sted at fortsætte min udvikling. Her kan jeg få en masse ansvar og sætte endnu mere erfaring på kontoen. Som hold skal vi gå længere i slutspillet – når holdet har succes, så smitter det også af på mig. Jeg er bare glad for at have forlænget og glæder mig meget til den nye sæson, siger 23-årige tjekkiske Tad Galansky.

Han kom til Odense som et helt ubeskrevet blad, men viste i lange perioder i sæsonen overraskende – for mange – solidt spil. Han blev også kåret som årets pokalfighter i Metal Cup-finalen, hvor han holdt buret rent i 4-0-sejren over Frederikshavn.

Han suppleres af 18-årige Andreas Lauridsen, der i løbet af sæsonen kom fra Esbjerg til Odense.

– Min første sæson i Odense har været rigtig positiv. Jeg debuterede i ligaen og har samtidig følt mig godt tilpas i klubben, så det har ikke været en svær beslutning at forlænge. Mine ambitioner går godt i forlængelse med klubbens – både for mig men også for holdet. I næste sæson går jeg efter at spille nogle flere kampe samt at blive udtaget til U20-VM, siger han.