Nyt dansk nederlag mod letterne

Foto: Jan Korsgaard

Det danske landshold tabte også den anden testkamp mod Letland. Denne gang vandt gæsterne 4-3 i Bryggeriet Vestfyen Arena, hvor masser af lettiske tilskuere var med til at skabe en festlig ramme om kampen, der derfor blev ganske intens – og præget af en god del bataljer holdene imellem.

Letterne virkede gennem hele kampen en tand skarpere rent individuelt og derfor var gæsternes sejr også i orden – selv om jævnbyrdigheden de to nationer imellem igen var ganske udtalt.

Jannik Karvinens slagskud gav Danmark det første danske mål, lettisk udligning inden første periode var slut. Kort efter første pausen var en de stærkeste letter gennem de to kampe, Rodrigo Abols – i øvrigt søn af den tidligere danske ligaaktør Artis Abols – på spil med sin 2-1-scoring i gæsternes favør.

Danmark slog igen. Mathias From, der i dag leverede en assist og en kamp med en fejl i den taktiske del af spillet, lagde op til Frederik Storm – og så var det Phillip Bruggisser, der scorede 3-2-målet for Danmark i

Letterne pressede på i tredje periode og lagde et godt pres på de rød-hvide. I to situationer gav det pote – syv minutter før tid scorede Oskars Cibulskis sejrsmålet, da det danske hold blev splittet ad.

Næste station for Danmark er to kampe i Frankrig i den kommende uge.