12 skarpe minutter var nok for Bulldogs

Foto: Jan Korsgaard

Odense Bulldogs-Rungsted Seier Capital 6-1 (5-0,1-0,1-1) 12 fyrige minutter i første periode var nok for Odense Bulldogs til at lukke og slukke dagens opgør mod Rungsted Seier Capital, der kom med kun 14 markspillere og fjerdemålmand Philip Nicolaisen allerede inden kampen var hårdt spændt for.

Det lignede nu ellers ikke et Rungsted-hold med tunge ben i kampens indledning, hvor gæsterne friskt asede på og satte tempo.

Kampens første store chance tilfaldt faktisk gæsternes Anders Grönlund, da han piskede igennem en halv bane og endte med en friløber på Tad Galansky, der reddede. Pudsigt nok var den mulighed startskuddet til Odenses gyldne periode, der afgjorde kampen.

For fynboerne vendte lynhurtigt spillet, og den hurtige omstilling blev afsluttet af Dale Mitchell, der svirpede pucken op i nærmeste hjørne til fynsk 1-0-føring. Derefter gik det slag i slag i en periode, hvor Odense nok havde det meste spil, men ikke virkede ubetinget overlegne.

Til gengæld var Bulldogs hamrende effektive. Ryan McDonough styrede et skud fra Andreas Pedersen i mål og Mike Daugulis var på plads på kontoret inde foran mål til 3-0. Rasmus Bjerrum lagde yderligere to mål til i første periode og dermed var matchen afgjort før tid.

Sebastian Feuk havde en skidt dag på kontoret, og havde det været Michael Clemente i boksen og ikke unge Nicolaisen, havde en udskiftning nok været en realitet i første periode.

Bortset fra få dramatiske højdepunkter, var der ikke meget ballade i de sidste to perioder. 6-0-målet kom, da Mike Daugulis endnu engang viste sin styrke foran mål, hvor han fik skovlet en puck ind i kamp med et par modspillere.

Rungsted fik reduceret i tredje periode, da Ossi Saarinen fik klappet den ind fra nært hold, men det var kun kosmetik på en stille eftermiddag i Bryggeriet Vestfyen Arena, hvor Morten Green også fik vist boksekundskaber, da han pandede Rasmus Bjerrum ned med en lige højre – og trak en ekstra tominutters-udvisning ud af infighten.

Landstræner Janne Karlsson og assistent Tomas Jonsson overværede kampen – tilskuertallet i alt 990 mennesker.