Finaletid i 1. division med LIVESTREAM-LINK

Efter en længere pause går det endelig løs: Første finale i 1. division, landets næstbedste række, spilles i aften. Det er reserverne fra SønderjyskE, Vojens IK, der tager imod Hvidovre, der har udebane i første kamp, men er højest seedet.

Hvidovre har til gengæld hjemmebane i de to næste kampe søndag og næste onsdag og som situationen ser ud lige nu, har Jesper Andersens mandskab gode chancer for at udfordre det Vojens-hold, der ellers har cruiset gennem slutspillet med seks næsten uforfærdede sejre i kvartfinalerne mod Amager og semifinalerne mod Herning.

Hvidovre har tabt en enkelt kamp i semifinalen mod Rødovre, men har også – med seks sejre og blot et enkelt nederlag – været rigtig overbevisende gennem hele slutspillet.

Og lige nu har Hvidovre – formentlig – det meste af truppen til rådighed, mens Vojens IK, der har været tilsmilet af en bred trup med en god del spillere fra SønderjyskE, kan være ramt for øjeblikket, for spillere som Daniel K. Hansen og Nikolaj Carstensen er ude med skader, ligesom det er spørgsmålet om SønderjyskE, der for øjeblikket kører på pumperne, tør sende sine unge folk ned på 1. division før en skæbnekamp på fredag mod Esbjerg.

Alt det er spekulationer, og spillere som Thor Stokholm og Daniel Madsen er også trådt i karakter i anden halvdel af sæsonen.

Men de skal altså op mod et Hvidovre-hold, der godt nok er ungt, men også tæller profiler som Christian Vaagensø, Rasmus Hansen og Daniel Høhl – alle med ligaerfaring, og et par rigtig dygtige svenskere.

Der er LIVESTREAM, for Hvidovres liveteam tager turen til Vojens for at transmittere. Det er gratis, og det er bare at klikke med her: