1. division: Krydskampe øst/vest fra kvartfinalerne

Foto:Frank Nielsen

Desværre – har vi tidligere – og det var en “tabt i kommunikationen”-ting viderebragt en fejlagtig model for slutspillet landets næstbedste række. Den rigtige skal selvfølgelige frem i lyset, og den er, at der spilles på kryds “over bælterne” allerede fra kvartfinalen.

Det vil sige at vinderen af vest-divisionen møder nummer fire fra øst – og omvendt, mens toerne og treerne også krydser over. 

Kvartfinalerne bliver spillet bedst af tre kampe: 
KF A
 Ø1 vs. V4
KF B Ø2 vs. V3
KF C V1 vs. Ø4
KF D V2 vs. Ø3

Nederste placerede hold har hjemmebane i kamp et, øverstplacerede i kamp to og eventuelt tre.

Semifinalerne:
SF E                     Vinder af KF A vs. Vinder af KF D
SF F                     Vinder af KF B vs. Vinder af KF C 

Det bedst placerede kvalificerede hold i hver serie har hjemmebane fordelen i kamp 5 og rytmen (set fra det bedst placerede holds side) er U-H-H-U-H (spilledage er onsdag, fredag-lørdag, fredag, søndag)

Finalen: 
Finale                Vinder af SF E vs. Vinder af SF F

Det bedst placerede kvalificerede hold har hjemmebane fordelen i kamp 5 og rytmen (set fra det bedst placerede holds side) er U-H-H-U-H (spilledage er onsdag, fredag-lørdag, fredag, søndag)

Bronzekamp – bedst af 2 kampe
Bronze               Taber af SF E vs. Taber af SF F

Bronzekampene spilles således:
Det bedst placerede kvalificerede hold har hjemmebane fordelen i kamp 3 og rytmen (set fra det bedst placerede holds side) er U-H (spilledage er onsdag, fredag)

 ”Bedst placerede hold”
I bestemmelsen af ”bedst placerede hold” anvendes den placering holdet har fået i grundspillet i holdets respektive konference. Ø2 vil fx være bedre placeret end V3.

Skulle fx Ø1 møde V1 (eller Ø2 og V2, osv.) i en serie, så vil det hold der har opnået flest point i holdets respektive konference regnes som bedst placeret.

Det forventes, at slutspillet i 1. division begynder 28. februar med den første kvartfinale.