Division I: Rødovre tvang AaB ud i femte kamp

AaB Ishockey – Rødovre SIK 1-4 (0-2, 1-2, 0-0) 133 tilskuere havde trodset Rasmus Seebach-koncerten i hallen ved siden af for at se AaB Ishockeys 1. divisionshold spille kvartfinale mod Rødovre SIK.

Mens man inde i Jutlander Bank Arena, hvor Aalborg Håndbold normalt spiller deres kampe, kunne høre Rasmus Seebach synge alle sine store hits, så var der lagt op til spænding i isarenaen, hvor den fjerde kvartfinale mellem AaB Ishockey og Rødovre SIK skulle spilles.

AaB Ishockey førte med 2-1 i kampe i bedst-af-5 serien, og kunne med en sejr bringe sig i semifinalen. AaB Ishockey havde 11 spillere med Metal Liga-erfaring i truppen til kampen, men det var alligevel Rødovre, der kunne tage fra Aalborg med en sejr på 4-1 og dermed bringe serien ud i en femte og afgørende kamp.

AaB’erne syntes at tage for let på opgaven, og det gør man ikke ustraffet mod de unge og kvikke Rødovre-spillere, der var klar til kamp fra start.

Rødovre scorede kampens første tre mål ved Oliver Reuter til 0-1, hvor Søgaard ikke så heldig ud i målet, Mikkel Ry Nielsen fordoblede føringen til 0-2 i 1. periode, og i første minut af 2. periode scorede Rasmus Birk Heine til 0-3.

Først derefter begyndte AaBerne at vise noget vilje og AaB fik sat et stort pres på Rødovre-målet efter et par udvisninger til gæsterne. Store chancer til AaB og Patrick Sørensen fik i den sidste ende reduceret til 1-3.

Rødovre kom tilbage på en tremålsføring ved Jacob Böll, da han sendte skiven sikkert i mål uden chance for kun 15-årige Mads Søgaard, der startede i målet for AaB.

Rødovre spillede sikkert i defensiven i de sidste tyve minutter for ikke at få AaB Ishockey med i kampen igen, og som perioden skred frem, virkede det heller ikke til, at AaB kunne bringe noget spænding ind i kampen. Fuldt fortjent Rødovre-sejr og femte kamp allerede søndag i Rødovre Skøjte Arena.